Rss

Info

SirkusUnioni (vuodesta 2009) tuottaa korkeatasoisia sirkusesityksiä ja sirkuskoulutoimintaa sekä kehittää sirkustoimintaa Turussa ja Varsinais-Suomessa.

SirkusUnioni on suurin ammattivetoinen sirkustoimija ja sirkusammattilaisten työllistäjä Turun alueella ja tekee laajaa yhteistyötä valtakunnallisesti eri organisaatioiden kanssa.

Yhdistyksen tavoitteena on parantaa alan ammattilaisten esiintymis- ja työmahdollisuuksia. Esitys- ja opetustoiminnan henkilöstö koostuu sirkusalan huippuammattilaisista. Taiteilijakiinnitykset tehdään aina kunkin esityksen, tilaisuuden ja tarpeen mukaan.

Tällä hetkellä Sirkusyhdistys Unioni työllistää produktiokohtaisesti 4-8 sirkusalan ammattilaista. Omia ensi-iltoja on vuodessa 2 – 3, ja lisäksi yhdistyksellä on useita yhteistyöproduktioita eri taidealojen ryhmien kanssa. Esitystoiminnan lisäksi alan ammattilaiset työllistyvät yhdistyksen sirkuskoulutoiminnassa; opetusta järjestetään kymmenessä eri tilassa Turun alueella ja harrastajia on yli 600 oppilasta. Opettajia on n. 12.

Esitys- ja sirkuskoulutoiminnan lisäksi Unionin tärkeä toiminta-alue on sosiaalinen sirkus eli taiteen soveltava käyttö.

YHTEYS

Info@sirkusunioni.com

SirkusUnionin opetus-, esitys- ja harjoitustila: Lonttistentie 12, 20100 Turku.
Lisäksi SirkusUnionilla on toimintaa useissa toimipisteissä Varsinais-Suomessa.

Postiosoite: Sirkusyhdistys Unioni ry, Paattistentie 792, 21330 Paattinen

Y-tunnus: 2268750-1