Rss

Toukokuussa uusi klubi-ilta, kaksi vierailevaa esitystä sekä sirkuskoulun kevätnäytös

SirkusUnionin kolmas Backstage Club järjestetään 6.5.2017. Tällä kertaa klubi tarjoilee muun muassa huippuluokan diabolo-temppuja, vauhdikasta Wushua, kansainvälisesti tunnustettua mentalismia, taitavaa käsilläseisontaa, päällä tasapainoilua trapetsilla ja paljon muuta. Illan isäntänä toimii Tuomas Vuorinen. Ohjelmistossa nähdään mm. Johan Juslin (Diabolo-jongleeraus), Pete Poskiparta (mentalismi), Jukka Grönfors (käsilläseisonta), Duo Saras (pariakrobatia), Teemu Riihelä (Washington-trapetsi), Heikki & Ronda (musiikki ja jongleeraus), Jaakko Hutchings (Wushu), Ilkka Virkkunen (Ilma-akrobatia).

Toukokuussa Sirkus Unionissa nähdään myös Monitaideyhdistys Pisteen ja Sirkus Supiaisen teoksia. Mika Formusen tuore sooloteos Itsestään Huolehtiva Mies vierailee Sirkus Unionin päälavalla 12.–13.5.2017. ”Hän selviytyy, hän pystyy, hän osaa. Hän on Itsestään huolehtiva mies. Ja nyt hän on Turussa!”

Sirkus Supiaisen Runosirkus saapuu Sirkus Unioniin 20.–21.5.2017. Juha Raution, Miika Nuutisen ja Rauli Katajavuoren folkhenkinen Runosirkus yhdistää lavarunouden, jongleerauksen ja singersongwriter-materiaalin hämmentävällä tavalla. Runosirkus vapauttaa määritelmien vankilasta. ”Näinä aikoina viihde on vaikea laji!”

Myös SirkusUnionin oma tuotanto Lumikuningatar on nähtävissä vielä toukokuussa useaan otteeseen Turun Seikkailupuiston teatteri Timantissa. H.C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuvassa teoksessa yhdistyvät sirkus, nukketeatteri ja elävä musiikki.

SirkusUnionin sirkuskoulun kevätnäytös tapahtuu lauantaina 13.5. klo 14.00 Unionin päälavalla.

Lisätietoa esitysajoita ja lipuista löytyy SirkusUnionin Esityskalenterista.

Kommentointi on suljettu.