Rss

Huhtikuussa SirkusUnionin päälavalla kaksi vierailevaa esitystä!


Huhtikuussa SirkusUnionin päälavalla vierailee kaksi sooloteosta. Nykysirkuksen uusia ja raikkaita tuulia edustavat Unionilla huhtikuussa ensin Jukka Haataja ja myöhemmin loppukuusta Netta Lepistö.

7.–9.4. lavan valtaa Jukka Haatajan Dominio – Tiedemiehen sirkus, jota on kehuttu lehtikritiikeissä valloittavasta tunnelmastaan kuin myös rajoja ylittävästä mielikuvituksellisuudestaan. Esityksessä nähdään yhden sirkustaiteilijan lisäksi vanhoihin keksintöihin perustuvia mekaanisia laitteita. Sirkusnumeroiden ja kojeiden lomassa esiintyjä seikkailee ihmismielen syvyyksissä Eino Leinon runouden viitoittamalla tiellä.

28.–29.4. päälavalla nähdään Netta Lepistön Light Light. Nuorallatanssia sekä keho- ja esinemanipulaatiota yhdistelevässä teoksessa neljä eri hahmoa kertoo tarinansa neljässä eri kohtauksessa valon kanssa. Yhdelle valo edustaa elämää, toiselle valon sytyttäminen on keino pitää jotain muuta pimeydessä. Nämä neljä kohtausta voidaan myös lukea yhdeksi matkaksi myrskystä tyyneyteen, pimeydestä valoon.

Molemmille esityksille on vain kolme näytöstä, joten liput kannattaa varata ajoissa.
Katso esitysajat esityskalenterista.
Esityskalenterisivulta löydät myös tarkemmat tiedot esityksistä ja niiden lipuista esitysten nimiä klikkaamalla.

Kommentointi on suljettu.