Rss

Ensimmäinen Backstage Club oli loppuunmyyty!

 

Ensimmäinen Backstage Club -ilta, joka oli myös ensimmäinen virallinen esitys SirkusUnionin uudessa tilassa, oli loppuunmyyty! Katsojia oli noin 120, ja lisäpaikkoja jouduttiin järjestämään lennosta ihmisten saapuessa. Tapahtuma oli myös itse esityksen osalta jättimenestys, ja illan aikana nähtiin monta Suomen eturivin sirkustaiteilijaa.

Tästä on hyvä jatkaa sekä kehittää tapahtumaa ja puitteita vielä paremmiksi. Seuraavat esitykset maaliskuussa SirkusUnionilla ovat 11.3. Sirkus Supiaisen suosittu ”Lennä, Lennä”, 24.3. Taikovat Ry:n ”Taikaklubi” sekä 25.3. ”Sirkuskiertue Romaniaan -päivä” . Tarkemmat tiedot tulevista tapahtumista ja mahdolliset tapahtumalinkit Esityskalenterista.

Seuraava Backstage Club -ilta järjestetään näiltä näkymin 1.4.2017

Kommentointi on suljettu.